Borba protiv starenja, ljepota i wellness

Borba protiv starenja, ljepota i wellness

Hiperbarična oksigenacijska terapija (HBOT) se pokazala korisnom u prevenciji starenja maksimizacijom tjelesnih funkcija tijekom starenja. Kombinacija HBOT-a, lijekova, moždanog jogginga (mentalnih vježbi) i fizikalne terapije optimizira se i unaprijeđuje funkcija tijela starijih ljudi. Ako je teorija genetskog programiranja starenja istinita, ne može se produžiti životni vijek, ali se može pomoći pacijentu da postigne maksimalnu dob koja mu je određena na optimalnoj razini mentalnog i fizičkog funkcioniranja.

Zdrava cirkulacija dobro oksigenirane krvi omogućava tijelu dobru funkciju. Posebice je važan utjecaj hiperbarične oksigenacije na reparaciju oštećenih stanica, brže zacjeljivanje nakon ozljeda. Povećana cirkulacija kisika u tijelu može doprijeti do područja pogođenih bolestima kože kako bi se ponovno pokrenuli prirodni procesi kao što su sinteza kolagena i regeneracija tkiva.

Bolji metabolizam kože, ali i potkožne muskulature ostavlja dojam dobrog tonusa, mladosti, svježine – pomlađivanja.

Boravak u barokomori predstavlja osvježavajuće, opuštajuće iskustvo, sat vremena mira i vremena posvećenog sebi u kojem svi možemo uživati.

  • Reaktivira stanice kože i pospješuje cirkulaciju krvi
  • Potiče imunitet
  • Povećava vitalnost te kapacitet mentalnog i fizičkog treninga
  • Popravlja koncentraciju, pamćenje
  • Unaprjeđuje pomlađivanje stanica i pomaže u strategijama borbe protiv starenja
  • Uklanja osjećaj kognitivne disfunkcije i jet laga

Udah – izdah, dah po dah osvježava tijelo!

Naručite se na pregled

    Partneri